Selecteer een pagina

De accommodatie

~

 

Wakker worden van fluitende vogels, een luxe ontbijt om energiek te starten met een deep dive sessie, wat werk afronden onder de palmbomen en aan het einde van de dag een duik in het zwembad of een balletje slaan. Als afsluiter mag een zelfgemaakte paella natuurlijk niet ontbreken. Het is allemaal mogelijk op deze adembenemende locatie!

Neem een kijkje

~

Op het moment dat je binnenstapt in El Oasis, stap je daadwerkelijk in een oase van rust.  Metershoge palmen, twee grote zwembaden, een tennisbaan en zelfs rondhuppelende konijnen: niks ontbreekt je hier om ultiem te genieten én nieuwe kennis op te doen tijdens het Google Ads Retraite. Zie jij jezelf hier al op een ligbedje Google Ads accounts optimaliseren?

Elke villa beschikt over vier slaapkamers, een woonkamer, twee badkamers, terras met barbecue en een keuken met koelkast, koffiezetapparaat en een wasmachine. Je hebt een ruime slaapkamer met tweepersoonsbed en airconditioning voor jezelf. Op het hele park is gratis Wi-Fi beschikbaar en je kunt onbeperkt gebruik maken van de lounge area’s, zwembaden, fitnessruimte en tennisbaan. Tijdens het retraite zorgen wij ervoor dat er voldoende water, fris en koffie aanwezig is én natuurlijk ontbreekt zo’n goudgele rakker of sangria niet!

De locatie

Ready to catch the next waave?